Nederlands Deutsch English

Welkom

In De Purmer nabij Volendam, Edam en Amsterdam in het hart van Noord Holland vindt u ons familie vakantieverblijf groepsaccommodatie Swanenburgh. De appartementen zijn gevestigd in een woonboerderij, met een fraai uitzicht over het polderlandschap.

Swanenburgh wordt omgeven door historische bekende steden als Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Monnickendam en Marken. De regio biedt u vele locale traditionele toeristische attracties zoals de Volendammer Klederdrachten met Klompen, de beroemde Kaasmarkten in Edam en Alkmaar, de ‘molendriegang’ de drie molens bij Schermerhorn, de Zaanse Schans, de Stoomtrein van Hoorn naar Medemblik, het Zuiderzee Museum en het Sprookjesbos in Enkhuizen en niet te vergeten een Rondvaart door de Grachtengordel van Amsterdam. Ook dagtrips vanuit onze locatie naar b.v. Friesland, Zeeland, Rotterdam, Den Haag en Madurodam zijn goed te doen.

Swanenburgh biedt u een familie- accommodatie in een veilige en rustige omgeving, ver weg van de drukte in Amsterdam maar slechts 20 minuten verwijderd van het centrum van datzelfde Amsterdam. Swanenburgh Apartments biedt accommodatie aan gezinnen, familie- en vriendengroepen, echtparen, koppeltjes en individuele reizigers in studio's en 2, 3 en 4 kamer appartementen. De appartementen zijn zelfcatering en volledig ingericht met een complete keuken en eigen privé badkamer. De ruime kamers zijn gezellig huiselijk aangekleed en absoluut schoon.

In Swanenburgh vakantie appartementen zult u zich snel thuis en op uw gemak voelen.