Nederlands Deutsch English

De Accommodatie

Vijf luxe vakantie appartementen, vier op hooizolder en één in de hooiberg!

Op de hooizolder en in de hooiberg van onze prachtige meer dan 200 jaar oude karakteristieke Noord-Hollandse stolpboerderij genaamd "Swanenburgh" hebben wij vijf luxe vakantieappartementen gerealiseerd. Deze appartementen varieren van grootte en zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Voor meerdere personen, tot maximaal 22, is een combinatie van appartementen mogelijk. Elk appartement heeft een volledig ingerichte keuken, uitstekend sanitair, tv, cv en internet. De appartementen bieden een fraai uitzicht over het mooie polderlandschap.

Vijf luxe vakantie appartemente
Museum

De koestal, de deel, lange en korte regel, het achterom, de dors, en de paardenstal

Achterom via de staldeur komt u binnen op de deel van de 'voormalige' koestal. Op de lange regel staat ons leuke museum met allerlei spulletjes uit grootmoeders tijd. Op de korte regel is een gezellig zitje gecreeerd voor de rokers. In het achterom staan een wasmachine met droger en een vrieskast ter beschikking van onze gasten. De dors is ingericht als recreatieruimte met bar en biljart. De paardenstal dient als tweede entree en/of vluchtweg.

Veiligheid, service, parkeren, internet

De gehele accommodatie voldoet aan de hoogste brandveiligheidseisen! Service is ons motto, wij staan 24 uur voor u klaar en spreken meerdere talen.

U kunt vrij gebruik maken van onze draadloze internet aansluiting, de parkeerplaats en het terras.

Safety, service, parking and internet
Unique Vacation
Local Tourist Attractions
Alkmaar Cheese Market

Toeristische attracties...

Op steenworp afstand bevinden zich een groot aantal toeristische attracties. De schilderachtige vissersplaatsen aan het IJsselmeer zoals Edam, Volendam, Monnickendam, Marken, Hoorn en Enkhuizen lenen zich uitstekend voor een dagje uit. Ook de traditionele kaasmarkten in het zomerseizoen in Alkmaar en Edam zijn de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast zijn Amsterdam, De Zaanse Schans in Zaanstad en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen binnen een half uur te bereiken. Het Waterlandse weidelandschap nodigt uit tot een ontspannende wandel- of fietstocht. In het voorjaar treft u in de wijde omgeving vele tulpenvelden aan. U kunt ook rustig zitten op ons zonnig gelegen terras. Op de boerderij zijn schapen, kippen, katten en honden aanwezig. Voor meer informatie zie onze pagina 'Omgeving'

Gastvrouw en gastheer

Gastvrouw Coba is verantwoordelijk voor de kleurige inrichting en decoratie. De schilderijen in de accommodatie zijn van haar vaste hand want aquarelleren is haar grote hobby. Gastheer Jos is verantwoordelijk voor de techniek en andere klusjes. Samen zijn zij verantwoordelijk voor u als gast.

Voor meer details over de appartementen en dergelijke kijk verder op deze site of kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wie weet 'tot ziens' in "Swanenburgh"!

Your Hosts